Sprojs til nya och gamla fönster

NYA GENERATIONENS FÖNSTERSPROJS

Norges STÖRSTE leverandör av fönstersprojs har en duktig äterforsälhare i Sverige, og er på leting etter flere – som tilsamman kan tilverka og levere underhållsfria sprojs til HELE Sverige!

Våra fönstersprojs har hög kvalitet, de är stabila, hållbara och enkla att ta av når det är dags att putsa fönster. Vi har gjort sprojsrammarna mer flexibla ved hjälp av starka utanpåligganse hörn, samt ett unikt sätt att montera ihop ramarna på.

Våra sprojsramar passar utmärkt til såväl nya som äldre fönster, både 2-glas och 3-lags glas fönster i trä, plast och aluminium. Även til kittade fönster.

 

Våra fönstersprojs har hög kvalitet, de är stabila, hållbara och enkla att ta av når det är dags att putsa fönster. Vi har gjort spröjsramarna mer flexibla ved hjälp av starka utanpåliggande hörn, samt ett unikt sätt att montera ihop ramarna på.

Våra spröjsramar passar utmärkt til såväl nya som äldre fönster, båda 2-glas och 3-glas fönster i trä, plast och aluminium. Även til kittade fönster. 


LIVSTIDS-GARANTI

Vi ger dig LIVSTIDS-garanti på våra spröjs!
Derför att vi har hatt samma leverantör av profiler i 35 år, är vi så trygga på kvaliteen att vi kan ge en sådan garanti. 

 

35 ÅRS ERFARENHET

Firmans grundare har arbetat med underhållfria fönsterspröjs sedan 1987 och kan därmed svara för kvalitet samt garantier. Profilerna tillverkas även i Sverige av norsk pvc.

 

INNDELNING EFTER ÖNSKEMÅL

Vi gjör spröjsramarna efter exakta mått till dina fönster, nya eller gamla! Våre profiler kan brukes horisontalt och vertikalt i den inndelningen du önsker. Vi kommer gärna med tips om vilken inndelning som passar bäst till ditt hus, men kom i håg at det är du som bestemmer!

Vi har tre olika profiler som kan kombineres og brukes innuti i spröjsen, for å få dom som du vill: 22mm, 35mm og 66mm.

 

OM VIMAX

 

Våra återförsäljare

Vimax har en duktig och trävlig äterförsäljare i Sverige för närvarande. Han kan ge pris på spröjs om du skickar mått och ønskad inndelning på e-post. Han ger gärna råd om inndelning om du vil. Han kan även rita olika inndelingar om du sender foto på ditt hus. Han tar nogranna mått, tillvärkar og monterer spröjsen! Låt oss ge ditt hus ett nytt utseende! Vimax ønsker flere forhandlere i Sverige. 

Vårt huvudkontor i Norge: Tlf +47 9541 2929, e-post firmapost@vimax.no

Våra återförsäljare följer upp från A till Å, och spröjsen blir tillverkat lokalt av varje återförsäljare. När återförsäljaren också monterar spröjsen, så vet vi att du blir nöyd med vår leverans!

Vår livstidsgaranti på våre sprosser følger selvsagt Vimax AS, og ikke den enkelte forhandler!!